Friday, September 4, 2009

Rezeki Ramadhan


Lama dah rasanya tak update blog ni...dulu berkobar2..hehe...dah beli laptop baru pun masih malas lagi..ni la di katakan hangat2 chicken shit..huhuhu


Alhamdulillah Ramadhan menjelang lagi..walaupun dah 14 hari berpuasa tapi tidak lagi terlambat untuk mengucapkan RAMADHAN KAREEM. Ingatlah sesebuk mana kita membuat persiapan raya..jangan lupa meraikan RAMADHAN. Setkan target untuk solat tarawih berjemaah tanpa MISS, dan bacalah AL QURAN sentiasa dan banykkan berzikir. Bukan apa, sebenarnya nak mengingatkan diri sendiri.

Almaklumlah this is my first time meniaga coklat cip dan kerepek. I made the chocolate chip myself! Tu yang rasa penat tu...memula target 2000 keping alih2 dah ke penghujung ni dah capai sampai 4000 keping dah orang tempah. Nak tolak sian lak...tapi I try my best la. SO I would like to ingatkan my self...meniaga meniaga gak...kelebihan ramadhan dilupa jangan...next ramadhan tak tahu la akan dapat atau tidak...oklah nanti cete lagi...














1 comment:

mohd nizam said...

Alhamdulillah, dah tukaq position ahli peniagaan skrng...bagus ler mengikut sunnah..tahniah jugak skali lagi sekiranya peringatan kepada yang maha pencipta tidak dilupakan... aminnn